«Πορευόμαστε Μαζί»: Συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων των Αφιδνών

«Πορευόμαστε Μαζί»: Συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων των Αφιδνών

Την εκδήλωση παρουσιάζει η ηθοποιός Νίκη Σερέτη

Εκδήλωση με το ενωτικό μήνυμα «Πορευόμαστε μαζί» και με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων στις Αφίδνες, οι οποίοι μέσα σε μια στιγμή, ξαφνικά, έχασαν σπίτια, επιχειρήσεις, το δάσος τους, το οξυγόνο, την πανίδα και χλωρίδα του τόπου τους, διοργανώνεται την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Δροσοπηγής Αφιδνών, σε συνεργασία με τη ΣΕΑΔ (Σύλλογος Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας), τη ΜΑΚΙΠ (Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ιπποκράτειου Πολιτείας), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφίδνες 2000 και ομάδα κατοίκων των Αφιδνών, Δροσοπηγής και Ιπποκράτειου Πολιτείας, ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό σκοπό τη στήριξη των ανθρώπων που είδαν τη ζωή τους να γίνεται στάχτη.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η συναυλία στήριξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα προσέλευσης 18.30, στο Πάρκο ΑΦΙΔΝΟΣ (επί της λεωφόρου Μακεδονίας), στις Αφίδνες Αττικής, έχοντας την ελπίδα να ενωθούν οι πολίτες μαζί τους και να γίνουν όλοι μια μεγάλη παρέα.

Στην εκδήλωση, την οποία στηρίζει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), θα παρευρεθούν άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων, δημοσιογράφοι κ.ά.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος οι: Φωτεινή Δήμα, Άννα Τυρταίου, Γιάννης Σιδέρης, Αρετή Αϊδονα, Ελένη Μπότη, Δώρα Καπάτου, Γιάννης Μίχος, Μανώλης Mανταδακης και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών. Το πρόγραμμα παρουσιάζει η ηθοποιός Νίκη Σερέτη.

Όπως αναφέρει η σελίδα «Πορευόμαστε μαζί» στο Facebook, στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια τόσο στον χώρο της εκδήλωσης, όσο και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των λαχνών στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αφίδνες 2000» που εδρεύει επί της οδού Ανδρούτσου 10, στις Αφίδνες. Οι κληρωθεντες αριθμοί θα ανακοινωθούν και στη σελίδα Πορευόμαστε μαζί στο Facebook.

«Σας περιμένουμε όλους με χαρά, να ανακαλύψουμε τη δύναμη της ένωσης για ένα κοινό σκοπό», αναφέρουν οι διοργανωτές και παραπέμπουν στην προαναφερθείσα σελίδα στο Facebook για λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια και τη λαχειοφόρο αγορά.