Πυρπασόπουλος: Κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου από τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις

Πυρπασόπουλος: Κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου από τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις

Ο ηθοποιός για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο

Για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν τα ξενύχτια και οι καταχρήσεις απείλησαν να του στερήσουν τη ζωή, μίλησε ο ηθοποιός, Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι καβάλησα το καλάμι στις χρυσές εποχές, γιατί ζούσα μια ζωή πολύ ξέφρενη, με πολλά ξενύχτια και το μυαλό μου δεν ήταν στο κεφάλι μου. Μπορεί και να πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα, απέδιδα οριακά και πάντα έβρισκα μία δικαιολογία, ότι το ξενύχτι κάνει καλό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή» περιγράφει μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega.

«Δεν κινδύνευσα να χάσω κάποια δουλειά, αλλά την ίδια μου τη ζωή, γιατί έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι και αρκετές καταχρήσεις. Με ταλαιπωρεί αυτό το κομμάτι, αλλά τα ξεπέρασα όλα και ήρθα και πάλι στην επιφάνεια μόνος μου, φεύγοντας στο Λονδίνο για τρία χρόνια. Δεν γνώριζε κανείς τότε, εάν είχα πρόβλημα, ούτε εγώ είχα εντοπίσει, ότι είχα πρόβλημα. Εκ των υστέρων κατάλαβα, ότι ήμουν οριακά» αποκαλύπτει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

«Για το #metoo δεν περίμενα τόσο χοντρά πράγματα»

«Για το #metoo δεν περίμενα τόσο χοντρά πράγματα, ήξερα για άσχημες συμπεριφορές, ενώ για άλλους υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την αλήθεια. Σοκαρίστηκα πραγματικά, με όσα έγιναν στο θέατρο» λέει ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι στο παρελθόν πιάστηκε στα χέρια με σκηνοθέτη, καθώς ο παραλογισμός του τον έβγαλε από τα όρια του.

Μάλιστα, το έργο «Αξύριστα Πηγούνια» στο θέατρο μικρό Χορν, στο οποίο θα βρίσκεται ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, είναι ένα βραβευμένο έργο, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται η σεξιστική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες. «Πρόκειται για ένα έργο πολύ επίκαιρο σε ό,τι αφορά το γυναικείο φύλο και όσα έχουμε ζήσει τελευταία» τονίζει ο ηθοποιός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...