Κορονοϊός – Ηλεία: Πατέρας αρνητής απείλησε ότι θα σκοτώσει με καραμπίνα τη διευθύντρια του σχολείου

Κορονοϊός – Ηλεία: Πατέρας αρνητής απείλησε ότι θα σκοτώσει με καραμπίνα τη διευθύντρια του σχολείου

«Φτάσαμε να απαγορεύουν ορισμένοι να πιάσει ο δάσκαλος το μέτωπο ενός παιδιού να δει αν έχει πυρετό»

Απειλές ότι θα σκοτώσει τη διευθύντρια του σχολείου στην Ηλεία όπου πηγαίνει το παιδί του διατύπωσε ένας πατέρας αρνητής.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος αναφερόμενος σε συμπεριφορές και τακτικισμούς γονέων αρνητών, μίλησε και για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Όπως τόνισε, «είχαμε έναν πατέρα στην Ηλεία που πήρε τον διευθυντή εκπαίδευσης και απειλούσε ότι θα πάει να πάρει την καραμπίνα και θα σκοτώσει τη διευθύντρια του σχολείου που πηγαίνει το παιδί του επειδή του είπε ότι έχει κορονοϊό» και πρόσθεσε:

«Ο γονιός υποστήριζε ότι έχει απλή γρίπη. Δεν υλοποίησε την απειλή αλλά αντιλαμβάνεστε την όλη αναστάτωση. Αντί οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στους μαθητές τους και στην ασφαλή λειτουργία των σχολείων έχουν και όλο αυτό το αρνητικό κλίμα», είπε.

Ο κ. Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στην προσπάθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων να τηρηθούν τα μέτρα πρόληψης κατά του covid – 19, δήλωσε ότι αυτή υπονομεύεται από τους αντιεμβολιαστές γονείς.

«Είναι ενοχλητική η συμπεριφορά ορισμένων γονέων του αντιεμβολιαστικού κινήματος που προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν το δικό τους. Προσεγγίζουν γονείς, στέλνουν έγγραφα στους διευθυντές και τους ζητούν να μην κάνουν ιατρικές πράξεις. Φτάσαμε να απαγορεύουν ορισμένοι να πιάσει ο δάσκαλος το μέτωπο ενός παιδιού να δει αν έχει πυρετό ή να του βάλει θερμόμετρο ή να του δώσει ένα ντεπόν, ή να του περιποιηθεί ένα ελαφρύ τραύμα όπως πάντα κάνουμε στα σχολεία; Αυτά δεν είναι ιατρικές πράξεις. Υπάρχουν παντού διάσπαρτα και στους τρεις νομούς τέτοια περιστατικά ευτυχώς εμείς εδώ δεν έχουμε κανένα εκτεταμένο κύμα και δεν είχαμε και προσαγωγές εκπαιδευτικών» σημείωσεο κ. Γιαννόπουλος.

2
σχόλια
  1. avatar ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΒΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ , ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ Τ Ρ Ε Λ Λ Ο Σ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ..! Δ Ε Ν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ Κ Ε Ρ Α Τ Α , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΞΙΑΣ..! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ -ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...!

  2. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Νάτα μας. Αυτό μας έλειπε τώρα. Τι γίνεται ρεεεεεεε; Κύριοι της κυβέρνησης βγείτε μπροστά. Ακόμη και να πρόκειται για απλή απειλή, έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Οχι, όχι δεν θα βγει σχολική χρονιά έτσι. Βγείτε απ' τα γραφεία σας και προστατέψτε τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς όλης της χώρας. Δεν μιλώ για εμβολιασμένα ή μη, ούτε για παιδιά γονέων αρνητών και ψεκασμένων. Μιλώ για τα παιδιά όλων των οικογενειών ανεξαρτήτως. Αυτός ο "κύριος" πρέπει για την απειλή και μόνο να τιμωρηθεί παραδειγματικά κι όχι με κάποια επίπληξη. Που είναι ο Εισαγγελέας; <>. Πολύ σωστή παρατήρηση. Κύριε υπουργέ προστασίας του πολίτη, σε συνεργασία με την Κυρία υπουργό παιδείας, βάλτε αστυνομικούς ή σεκιουριτάδες στην υποδοχή των μαθητών στα σχολεία και οι οποίοι θα ελέγχουν τα παιδιά καθώς επίσης θα απαγορεύουν την είσοδο σ' αυτά που δεν πληρούν τους όρους. Απαλλάξτε από αυτήν την διαδικασία τους εκπαιδευτικούς. Ρε ανεγκέφαλε πολίτη κακομοίρη και γρίπη να είναι (έβγαλες και διάγνωση ξερόλα) το παιδί πρέπει να κάτσει στο σπίτι να το δει γιατρός να του δώσει την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή μέχρι να συνέλθει. Ανεύθυνε, εγκληματία. Κάποιος πρέπει να τους μαζέψει επιτέλους του επικίνδυνους ανόητους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...