Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Aνατροπή για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Aνατροπή για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Τι δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά όσον αφορά στην επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του Μπάμπη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ τους και οι δύο πλευρές φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το ελεύθερο να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Οι σχέσεις με τον γυναικοκτόνο είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει αυτός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι ανέφερε πρώην συνεργάτης και προϊστάμενος του γυναικοκτόνου

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» πρώην συνεργάτης και προϊστάμενος του πιλότου, τον περιέγραψε ως σεμνό και προσεκτικό, που δεν έδειχνε χαρακτήρα αλαζόνα.

«Πολλές φορές δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι προχώρησε σε κάτι τέτοιο», είπε και συμπλήρωσε πως δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι όταν τον είδε τελευταία φορά, 2-3 εβδομάδες πριν τη δολοφονία.