Προβληματική προσγείωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Τι λένε οι τρομοκρατημένοι επιβάτες

Προβληματική προσγείωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Τι λένε οι τρομοκρατημένοι επιβάτες

Τους ενημέρωσαν ότι υπήρχε θέμα, αλλά όχι ότι ήτανε στα φρένα - Λαχτάρα και για τους συγγενείς που τούς περίμεναν

Μεγάλη λαχτάρα πέρασαν οι επιβάτες του αεροσκάφοους που ταξίδεψε από την Ατλάντα προς την Αθήνα, καθώς πριν την προσγείωση τόσο οι αρχές στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όσο και οι 248 επιβάτες ενημερώθηκαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Επιβάτες που ταξίδευαν με το συγκεκριμένο αεροπλάνο μίλησαν στον ΑΝΤ1 για το πώς αντιμετώπισαν το συμβάν και μίλησαν για την τρομακτική εμπειρία, που τελικά κατέληξε σε μια ασφαλής προσγείωση.

«Δεν μας είπαν ακριβώς τι συνέβαινε, μόνο ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα», ανέφερε επιβάτης της πτήσης από την Ατλάντα.

Βεβαίως, οι αρχές του αεροδρομίου ήξεραν ότι το πρόβλημα εντοπίζονταν στα φρένα του αεροσκάφους και σήμαναν συναγερμό για να είναι όλοι σε ετοιμότητα.

«Το προσωπικό ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Ήταν φοβεροί. Ήταν πολύ ομαλή προσγείωση», αναφέρουν κάποιοι άλλοι.

Έλληνες επιβάτες, ωστόσο, βίωσαν πιο έντονα το περιστατικό, λέγοντας: «Ανατριχιάσαμε από πάνω μέχρι κάτω, σοκαριστήκαμε, τρομοκρατηθήκαμε γιατί αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο» και «μας κόπηκαν δέκα χρόνια από τη ζωή μας από αυτό που μας συνέβη», έλεγαν στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Ο άντρας μου ήταν μέσα στην πτήση της Delta και πεθάναμε από την αγωνία. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και μιλάμε τώρα στο τηλέφωνο», είπε μία από τους συγγενείς επιβάτη.