Γιάννης Μόρτζος για Φιλιππίδη: Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι έκανε τέτοια πράγματα

Γιάννης Μόρτζος για Φιλιππίδη: Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι έκανε τέτοια πράγματα

Αμφότεροι έπαιξαν μαζί πρόσφατα στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε για την πρώτη συνάντησή του με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ενώ τόνισε πως έπαθε σοκ όταν έγιναν οι καταγγελίες. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» πρωταγωνιστούσε αρχικά ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πώς ένιωσες όταν συνελήφθη, μετά τις καταγγελίες που έκαναν συναδέλφισσές σου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα και ανταμώσαμε με τον Πέτρο στις πρώτες σκηνές αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν, γιατί λέγαμε «είμαστε ομογάλακτοι» (λόγω του Κουν). Από τη στιγμή που άκουσα την πρώτη “φωτοβολίδα” που έσκασε γι’ αυτόν, έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν ισχυρό σοκ για μένα. Έλεγα και ξανάλεγα μέσα μου: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός που είχε τα πάντα, έκανε τέτοια πράγματα». Όμως η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει».

Ε: Πώς βλέπεις την τηλεόραση;

Α: «Η τηλεόραση πέρασε έναν λήθαργο. Τώρα «ξύπνησε» και κάνει προσπάθειες να μπει στην πραγματική ψυχαγωγία. Τόσο τα ιδιωτικά κανάλια όσο και η ΕΡΤ ξαναμπήκαν δυναμικά στον ανταγωνισμό με ωραίες, ποιοτικές σειρές».

1
σχόλιο
  1. avatar Ακόμα

    ... δεν έχουν ξεσοκαριστεί όλοι όσοι βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις (για Φιλιππίδη); Δεν πειράζει, θα τους περάσει. Άλλοι οι δικαστές όμως και θα κριθεί όταν έρθει η ώρα

Παρακαλούμε περιμένετε ...