Δολοφονία Ρόδος: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά

Δολοφονία Ρόδος: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά

«Φτάνει να σκοτώνουν τα κορίτσια μας με τόση ευκολία, και να βιαιοπραγούν»

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, ξέσπασε με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία στο νησί με θύμα τη Δώρα, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

«Φτάνει να σκοτώνουν τα κορίτσια μας με τόση ευκολία, και να βιαιοπραγούν», είπε και φανερά στεναχωρημένη και εξοργισμένη ανέφερε «μου ξύνουν τις πληγές μου που δεν θα κλείσουν ποτέ, με ματώνουν, γιατί τόση βία»

Μιλώντας για τις γυναικοκτονίες, οι οποίες είναι 11 από την αρχή του χρόνου στην Ελλάδα, η κ. Αρμουτίδου τόνισε ότι τα κοινά στοιχεία, είναι οι απαρχαιωμένες αντιλήψεις. «Η γυναικοκτονία είναι από τα εγκλήματα που στηρίζονται σε αναχρονιστικές αντιλήψεις, όπου η γυναίκα είναι κατώτερη κι αν δεν υπακούει σαν τελευταία λύση την σκοτώνουμε», είπε χαρακτηριστικά., μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σημείωσε ακόμα ότι σε τέτοια εγκλήματα η ποινή πρέπει να είναι ισόβια και να μην βγαίνουν έξω οι δράστες, ενώ αναφερόμενη στην δολοφονία της κόρης της, Ελένης, είπε ότι «πήγε ως πρόβατο επί σφαγή». Μάλιστα, αναφερόμενη στον δολοφόνο της κόρης, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της.