Το έσκασε από τους αστυνομικούς με τις χειροπέδες στα χέρια

Το έσκασε από τους αστυνομικούς με τις χειροπέδες στα χέρια

Μία απίστευτη απόδραση κρατουμένου σημειώθηκε στα Λεχαινά Ηλείας, όταν νεαρός κρατούμενος το έσκασε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών φορώντας χειροπέδες και παρά το ανθρωποκυνηγητό παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα ilialive.gr, ο πατέρας του νεαρού είχε επεισόδιο με τον άλλο του γιο το πρωί της Πέμπτης και μετά από καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, ο τελευταίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Το μεσημέρι όμως ο πατέρας είχε επεισόδιο και με το δεύτερο γιο και η ένταση κράτησε έως το βράδυ, οπότε ενισχυμένες δυνάμεις έφτασαν στο χωριό και συνέλαβαν τον δεύτερο γιο.

Μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας - Κυλλήνης στα Λεχαινά και όταν ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός δικογραφίας μετά τις καταθέσεις, αποφασίστηκε να μεταχθεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο. Ο νεαρός την ώρα που τον συνόδευαν οι αστυνομικοί για να τον βάλουν στο περιπολικό και ενώ φορούσε χειροπέδες, κατάφερε να τους διαφύγει και να αρχίσει να τρέχει στο κέντρο των Λεχαινών.

Αστυνομικοί και πολίτες τον καταδίωξαν, χωρίς να καταφέρουν να τον πιάσουν. Εκτιμάται πως ο νεαρός κρύβεται σε κοντινή περιοχή και από χθες τη νύχτα τον αναζητούν οι Αρχές με ενισχυμένες δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...