Έκοψε τις φλέβες του στη μέση του δρόμου για μια γυναίκα

Έκοψε τις φλέβες του στη μέση του δρόμου για μια γυναίκα

Έτρεχε αιμόφυρτος στο κέντρο της Λαμίας προκαλώντας πανικό

Πανικός επικράτησε σήμερα στο κέντρο της Λαμίας, όταν έντρομοι οι περίοικοι και περαστικοί αντίκρισαν έναν άνδρα να τρέχει μέσα στα αίματα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο άνδρας που έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τις αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά και φέρεται να είναι χρήστης ουσιών, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας με ξυράφι τις φλέβες στα χέρια του και στο υπόλοιπο σώμα. Αν και ξεκίνησε να κάνει κακό στον εαυτό του στην κεντρική πλατεία Πάρκου, διήνυσε μια απόσταση πάνω από 50 μέτρα μέσα στα αίματα, φτάνοντας μέχρι τα Δικαστήρια στην οδό Καποδιστρίου, όπου και σωριάστηκε μέσα στο δρόμο.

Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, στο φαρμακείο που βρίσκεται στο σημείο, προσπάθησε με τα αίματα να γράψει το όνομα της αγαπημένης του όπως έλεγε, η οποία τον είχε διώξει. Αστυνομικοί που περιπολούσαν ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και διακόμισε τον αιμόφυρτο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το ίδιο άτομο πριν δύο χρόνια είχε χαρακώσει τη σύντροφό του στο πρόσωπο, μέσα στην πλατεία Πάρκου, γιατί ήθελε να τον χωρίσει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...