Τραγωδία στη Δράμα: Πέθανε αρνητής του εμβολίου που δε δέχθηκε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Τραγωδία στη Δράμα: Πέθανε αρνητής του εμβολίου που δε δέχθηκε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή, τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Έχασε τη ζωή του ένας 60χρονος αρνητής στη Δράμα, ο οποίος φέρεται να πέθανε επειδή δεν πήρε αντιβίωση που του χορήγησαν οι γιατροί.

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος στο grtimes.gr, «τα ποσοστά του εμβολιασμού είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε».

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για… πρωταθλητισμό στη Δράμα όσον αφορά τις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών.

«Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορωνοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους»!.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης, μπαίνουν σε καθεστώς μίνι – lockdown.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, εύχεται μάλιστα τα μέτρα να αποδώσουν διότι είναι «λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Σήμερα το πρωί στη Δράμα είχαμε μόλις 6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους. Και δε μιλάω για το Νευροκόπι, μιλάω για την πόλη. Οφείλουμε λοιπόν, να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι».

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κατ' αρχάς λυπάμαι γιατί χάθηκε μια ακόμη ανθρώπινη ζωή. Δηλαδή αν αρρωστήσω και διαγνωστώ με κάποια ίωση θα αρνηθώ την θεραπευτική αγωγή που θα ορίσει ο γιατρός; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ίσως να είμαι στενόμυαλος. Μωρέ μπας και τους έχουν πει πως όποιος πεθάνει αυτή την περίοδο πάει στον παράδεισο με όμορφες παρέες και εξωτικό φαγοπότι; Κάτι σαν κι αυτό που υπόσχονται στους άρρωστους φανατικούς ισλαμιστές οι ιμάμηδες τους για την μετα-θάνατον ζωή. Τι να πει κανείς. Αν κάποιοι θέλουν να πεθάνουν στο όνομα της επαναστατικού χαρακτήρα αντίρρησης, δικαίωμά τους. Να μη στέλνουν όμως οι γονείς τα παιδιά τους σχολείο προκειμένου να ικανοποιήσουν το αρρωστημένο πάθος για αυτοπροβολή, καθώς επίσης να θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία είναι συνταγματικά παράνομο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...