Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από τη δήθεν ληστεία που σκηνοθέτησε ο πιλότος – Ξήλωσε ακόμα και παράθυρο του σπιτιού

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από τη δήθεν ληστεία που σκηνοθέτησε ο πιλότος – Ξήλωσε ακόμα και παράθυρο του σπιτιού

Πώς σκηνοθέτησε τη ληστεία

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την μεζονέτα στα Γλυκά Νερά όπου δολοφονήθηκε η 20χονη Καρολάιν. Σε ρεπορτάζ της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Τασούλα Παπανικολάου παρουσίασε τις εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στις 11/5/21

Οι συζυγοκτόνος είχε προσπαθήσει να στήσει ένα σκηνικό «ληστείας», ισχυριζόμενος ότι οι υποτιθέμενοι ληστές σκότωσαν τη γυναίκα του, αλλά και το σκυλί της οικογένειας, το οποίο «κρέμασαν» στα κάγκελα του σπιτιού. Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι αντίκρυσαν ένα πολύ ακατάστατο σπίτι, το οποίο είχε πεταμένα πολλά πράγματα στο πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δείξει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν για χρήματα μέσα στο σπίτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος σκηνοθετούσε την ληστεία επί τουλάχιστον 3 ώρες, ανακατεύοντας πράγματα, πετώντας κορνίζες, μαξιλάρια και βιβλία στο πάτωμα.

Μάλιστα, ο συζυγοκτόνος είχε δεθεί μόνος του με μονωτική ταινία και σχοινιά, για να δείξει ότι τον έδεσαν οι ληστές. Επίσης, είχε ξηλώσει ένα παράθυρο του σπιτιού, το οποίο πέταξε στο πάτωμα ως «ένδειξη» του σημείου εισόδου των υποτιθέμενων κακοποιών.