Θάνατος 38χρονου Επαγγελματία Οπλίτη στη Λέσβο – Τι έδειξε η νεκροψία

Θάνατος 38χρονου Επαγγελματία Οπλίτη στη Λέσβο – Τι έδειξε η νεκροψία

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 4 Σεπτεμβρίου όταν γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία για δυσοσμία

Η κατανάλωση ποσοτήτων συμπληρωμάτων διατροφής και αναβολικών, φέρεται να ήταν η αιτία, που οδήγησε στον θάνατο τον 38χρονο ΕΠΟΠ του Στρατού στη Λέσβο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από μέρες μέσα στο σπίτι του, όπου πήγαν αστυνομικοί μετά τα παράπονα γειτόνων για έντονη δυσοσμία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 3χρονος επισήμως πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ενώ διαπιστώθηκαν έντονες αλλοιώσεις στο συκώτι του. Μαρτυρίες αναφέρουν, ότι κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες συμπληρωμάτων διατροφής και αναβολικών που προμηθευόταν είτε από τοπική σχετική «μαύρη αγορά», είτε μέσω του διαδικτύου. Παράλληλα κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες ενεργειακών ποτών.

Οι ίδιες επιβεβαιωμένες μαρτυρίες τις οποίες επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι δεν τρεφόταν σωστά, ενώ κατανάλωνε μόνο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, επειδή πίστευε και διέδιδε, πως «οτιδήποτε άλλο ήταν γονιδιακά τροποποιημένο». Επίσης, ήταν ανεμβολίαστος, αλλά και αντεμβολιαστής και μάλιστα δημόσια κατέθετε την άποψη του κατά των εμβολίων, τα οποία «αλλοιώνουν το DNA όσων τα κάνουν».

Λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρός, είχε εξετασθεί από γιατρούς στο ΣΤΕΠ λόγω καταβολής δυνάμεων που ένιωθε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού, στην οποία βρέθηκε αρνητικός. Του συνεστήθη να επανεξετασθεί, πριν επανέλθει στην υπηρεσία του μετά από ανάπαυση λίγων ημερών. Ο θάνατος του πρέπει σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή να επήλθε 31 Αυγούστου προς 1 Σεπτεμβρίου.