Πάτρα: Έκλεψαν το κινητό του γιατρού την ώρα βοηθούσε τον 6χρονο Φώτη

Πάτρα: Έκλεψαν το κινητό του γιατρού την ώρα βοηθούσε τον 6χρονο Φώτη

Με ανάρτησή του ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος ζητάει να του επιστρέφει η κάρτα που έχει ιατρικές πληροφορίες

¨Πέρα από το ατύχημα με τα καρτ την Κυριακή και τον τραυματισμό του 6χρονου Φώτη που συγκλονίζει την Πάτρα, στην περιοχή είναι όλοι σοκαρισμένοι και από ένα άλλο, ντροπιαστικό γεγονός που ήρθε στην επιφάνεια. Την ώρα που ο γιατρός, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, βοηθούσε τον 6χρονο Φώτη για να τον επαναφέρει στη ζωή, κάποιος του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο γιατρός με ανάρτησή του στο Facebook, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον έκλεψε το κινητό του, να του επιστρέψει το μικροτσίπ – κάρτα που περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχόμενου.

H ανάρτηση του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου:

«Αγαπητοί φίλοι, κ φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω κ σήμερα κ αύριο κ όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε.

Μέσα στο γενικό χαμό ,την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς ,χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s 21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ, να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ – κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».

Παρακαλούμε περιμένετε ...