Κορονοϊός: Κόρη ασθενούς απείλησε γιατρό στο Λαϊκό με μήνυση – Ήθελε να τον θεραπεύσει με… αλόη

Κορονοϊός: Κόρη ασθενούς απείλησε γιατρό στο Λαϊκό με μήνυση – Ήθελε να τον θεραπεύσει με… αλόη

«Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια»

Ανησυχία προκαλούν τα φαινόμενα απειλών εναντίον γιατρών και νοσηλευτών από αρνητές συγγενείς ασθενών με κορονοϊό, ενώ ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Mega, εκτός από τις απειλές που δέχονται οι υγειονομικοί, υπάρχει ταυτόχρονα μια ομάδα δικηγόρων που ωθεί τους αρνητές συγγενείς στο να κάνουν μηνύσεις στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, λέγοντάς τους ότι θα βγάλουν αποζημιώσεις.

Ειδικότερα, στο στόχαστρο των αρνητών έχουν μπει δύο γυναίκες γιατροί του Λαϊκού. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού. Η γιατρός έπρεπε να ακολουθήσει επιθετική θεραπεία αλλά η κόρη του ηλικιωμένου είχε διαφορετική άποψη. Αφού βιντεοσκόπησε τη γιατρό, την απείλησε ότι θα τη μηνύσει εάν κάνει επιθετική θεραπεία γιατί αυτή θα έκανε καλά τον πατέρα της με... αλόη.

«Δεν φτάνει τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπιο. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια τη μάχη για τον κορονοϊό» σημείωσε o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, τα περιστατικά απειλών είναι πολλά, ενώ συγκεκριμένοι δικηγόροι δίνουν νομικά επιχειρήματα στους αρνητές συγγενείς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...