Γλυκά Νερά: Την σκότωσε δίπλα στη φωτογραφία του γάμου τους – Η σοφίτα που δολοφονήθηκε η Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά: Την σκότωσε δίπλα στη φωτογραφία του γάμου τους – Η σοφίτα που δολοφονήθηκε η Κάρολαϊν

Δείτε τις εικόνες

Φωτογραφίες του εσωτερικού του σπιτιού και της σοφίτας στα Γλυκά Νερά, όπου η άτυχη Καρολάιν κοιμόταν μαζί με το μωρό της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star και ο Αλέξανδρος Γύγος.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές εικόνες που περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο δημοσιογράφος του Star, ο 33χρονος πιλότος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια, όπως ομολόγησε ο ίδιος, την άτυχη κοπέλα, δίπλα από τη φωτογραφία του γάμου τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star η κορνίζα πριν το έγκλημα ήταν κρεμασμένη στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας του ζευγαριού. Όμως μετά τη συζυγοκτονία, η σήμανση κατέβασε τη φωτογραφία προκειμένου να συλλέξει κάθε στοιχείο που θα τους οδηγούσε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η κούνια της μικρής Λυδίας που βρισκόταν δίπλα από το κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Καρολάιν είναι πλέον άδεια, ενώ οι τοίχοι της σοφίτας είναι πλέον γεμάτοι με τα μαύρα σημάδια που άφησε της πίσω η σήμανση όταν προσπαθούσε να συλλέξει γενετικό υλικό και αποτυπώματα που θα τους οδηγούσε στον δράστη.