Συλλαλητήριο κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία – Δείτε εικόνες του News

Συλλαλητήριο κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία – Δείτε εικόνες του News

Έξω από το υπουργείο Παιδείας

Κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία διαμαρτύρονται με συλλαλητήριο το απόγευμα της Δευτέρας (20/9) χριστιανικές ενώσεις και γονείς.

Στη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι συμμετέχουν τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών μαζί με το Πανελλήνιο Κίνημα «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά», καλώντας σε διαμαρτυρία για «την επιβολή από το Υπουργείο Παιδείας του μαθήματος της “Ολοκληρωμένης ή Συμπεριληπτικής” Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία από την νηπιακή ηλικία», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Στη συγκέντρωση μοιράζεται φυλλάδιο στο οποίο αναγράφεται ότι η «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι θέμα της οικογένειας» καθώς και ότι «η σεξουαλική σχέση είναι δώρο που δίνεται στον γάμο».

Σύμφωνα με δηλώσεις της Παναγιώτας Χατζηγιαννάκη, Πνευμονολόγου και μέλους του συλλόγου «Μαμά Μπαμπάς και παιδιά», θα δοθεί ψήφισμα κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε όλες τις τάξεις στα σχολεία, ενώ ο σύλλογος είναι εναντίον αυτής της γενίκευσης, καθώς θεωρεί ότι κατάλληλοι για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι μόνο οι γονείς, ενώ στρέφεται κατά της κανονικοποίησης άλλων μορφών οικογένειας ασκώντας κριτική σε θέμα που σχετίζονται με την ταυτότητα φύλου.

Δείτε εικόνες του News

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος