Φρίκη στη Ρόδο: Κατηγορεί τον σύζυγό της ότι την εξανάγκαζε να κάνει σεξ με σκύλο

Φρίκη στη Ρόδο: Κατηγορεί τον σύζυγό της ότι την εξανάγκαζε να κάνει σεξ με σκύλο

Καταγγέλλει ότι τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, τη δάγκωνε και την κλείδωνε στο σπίτι τους

Φρίκη προκαλεί υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Ρόδο, η οποία θα αναβιώσει στις 11 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα.

Όπως κατήγγειλε η σύζυγός του, τον γνώρισε στα 18 της και άρχισε να συγκατοικεί αμέσως μαζί του από το 2001. Το 2014 παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά.

Ο 57χρονος είχε πολλές εξωσυζυγικές ερωτικές σχέσεις. Κάποια στιγμή και η ίδια σύναψε μια εξωσυζυγικής σχέση, η οποία κράτησε μόλις ενάμιση μήνα, την οποία ανακάλυψε ο σύζυγός της όπως αναφέρει το dimokratiki.gr.

Από εκεί ξεκίνησε το μαρτύριό της. Όπως είπε στις αρχές ο σύζυγός της άρχισε να γίνεται βίαιος, τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, τη δάγκωνε και την κλείδωνε στο σπίτι τους. 

Έφτασε μάλιστα στο σημείο, σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας, να  προσπαθεί να την εξαναγκάσει να κάνει σεξ με τον σκύλο της οικογένειας. 

Μια μέρα ο άνδρας της χτύπησε με γροθιές και την έπιασε από τον λαιμό. Εκείνη τη στιγμή στο σπίτι μπήκε ο αδελφός του κατηγορούμενου, ο οποίος τον έδιωξε από το σπίτι. Παρ’ όλ’ αυτά εκείνος συνέχιζε να την απειλεί, κι έτσι η γυναίκα πήρε τα παιδιά της κι έφυγε από το σπίτι.

Ο 57χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι μια φορά χτύπησε τη σύζυγό του, όταν του είπε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Χαρακτηρίζει μάλιστα «αποκυήματα φαντασίας» τα όσα κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του για τα περιστατικά με τον σκύλο, ώστε να ασκήσει πίεση για την έκδοση του διαζυγίου.

Φωτογραφία αρχείου

Παρακαλούμε περιμένετε ...