Συγκλονιστική η Φουρέιρα σε συναυλία μετά το θάνατο του Mad Clip: Μάς ακούς;

Συγκλονιστική η Φουρέιρα σε συναυλία μετά το θάνατο του Mad Clip: Μάς ακούς;

Τι είπε στην πρώτη εμφάνισή της για τον χαμό του φίλου της - Δείτε το βίντεο

Ακόμα συγκλονισμένη παραμένει η Ελένη Φουρέιρα από τον θάνατο του Mad Clip και αυτό φάνηκε από την αντίδρασή της στην πρώτη συναυλία μετά το θάνατο του φίλου της.

Η τραγουδίστρια ήταν προγραμματισμένο να τραγουδίσει μαζί με τον τράπερ σε εκδήλωση της Amita Motion στο Μετς και λύγισε όταν έφτασε η ώρα να πει το τραγούδι τους «Μπορεί».

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σα να είσαι εδώ κοντά μας» και έδωσε… πάσα για να παίξει το video-αφιέρωμα που είχε ετοιμαστεί για τον Mad Clip.

Αμέσως μετά και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει, εμφανώς συγκινημένη είπε: «Αυτή μου η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εσένα. Μας λείπεις πάρα πάρα πολύ…», ενώ κατά την διάρκεια του κομματιού, κοιτώντας προς τον ουρανό φώναξε: «Μάς ακούς;».