Εμβολιασμός: «Αλαλούμ» με λάθος SMS για την τρίτη δόση – «Την έκανα χωρίς να χρειάζεται»

Εμβολιασμός: «Αλαλούμ» με λάθος SMS για την τρίτη δόση – «Την έκανα χωρίς να χρειάζεται»

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό - Τι συνέβη με γυναίκα στα Χανιά

Σύγχυση προκάλεσαν τα SMS για την τρίτη δόση του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, καθώς αρκετοί πολίτες που δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες των ανοσοκατεσταλμένων, φαίνεται πως έχουν λάβει λανθασμένη ενημέρωση για να κλείσουν ραντεβού.

Όπως μετέδωσε το flashnews.gr, αρκετοί κάτοικοι της Κρήτης έλαβαν από τη Δευτέρα (13/09) μήνυμα στο κινητό τους για να προγραμματίσουν την τρίτη δόση, χωρίς, ωστόσο, να ανήκουν σε κατηγορία πολιτών που το χρειάζεται.

Μία τέτοια περίπτωση σημειώθηκε στα Χανιά, με γυναίκα που έλαβε SMS το απόγευμα της Δευτέρας για εμβολιασμό την Τετάρτη (15/09). Η ίδια, υπάλληλος σε ιδιωτικό φορέα υγείας, πήγε και έκανε κανονικά την τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer και μετά πληροφορήθηκε πως ήταν περιττό.

Και η ίδια, πάντως, εξεπλάγη, αλλά γνωρίζει πως δεν αποτελεί κάτι το οποίο θα επηρεάσει την υγεία της, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, ενώ είχε τις ίδιες παρενέργειες με τη δεύτερη δόση, αλλά σε πιο ήπια μορφή.

Όπως λέει η ίδια, και άλλοι γνωστοί της αλλά και συνάδελφοί της έχουν λάβει μήνυμα, χωρίς να υφίσταται λόγος να κάνουν -τουλάχιστον τη δεδομένη περίοδο- την τρίτη δόση, ωστόσο, επειδή υπήρχε το προηγούμενο της δικής της περίπτωσης, εκείνοι δεν το έκαναν.