Καιρός: Έως τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία την Παρασκευή – Πού μπορεί να βρέξει

Καιρός: Έως τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία την Παρασκευή – Πού μπορεί να βρέξει

Τι προβλέπει το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας αναμένονται αύριο, Παρασκευή (17/09), σύμφωνα με τη πρόγνωση του καιρού από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 35, στην Ήπειρο από 12 έως 32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 13 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 33 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 30-32, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, στο Ιόνιο από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα τμήματα από διάφορες διευθύνσεις έως 2-3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στροφή τους σε δυτικούς μετά τις απογευματινές ώρες, με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ στα δυτικότερα τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.