Μάριος Ιορδάνου: Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα ότι σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω

Μάριος Ιορδάνου: Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα ότι σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω

«Έχω πάθει τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, ο εγκέφαλός μου κάηκε, ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει»

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την υγεία του μίλησε ο  Μάριος Ιορδάνου στην εκπομπή «Mega καλημέρα» ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί λεκτική κακοποίηση.

«Έχω δεχτεί λεκτική κακοποίηση, αλλά τους έβαλα στη θέση τους. Έναν σκηνοθέτη τον κόλλησα στον τοίχο και τελειώσει η υπόθεση. Με τη Σοφία είμαστε μαζί 13 χρόνια, ή μάλλον είμαστε μια ζωή μαζί. Ήταν ανέκαθεν μαζί μου και πριν τη γνωρίσω. Η Σοφία δεν είναι απόκτημά μου. Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Στη Σοφία θαυμάζω το μέταλλό της. Είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο», είπε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο Μάριος Ιορδάνου συνέχισε: «Είναι μια συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσουμε παιδί. Η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα. Έχουμε παιδί, ο σκύλος μας ο Μπράντο είναι το παιδί μας. Τον έχω πάνω από την ίδια μου τη ζωή».

«Έχω πάθει τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, ο εγκέφαλός μου κάηκε, ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει. Είμαι πιο έξυπνος από πριν, πέθανα και γύρισα. Ήμουν στο κρεβάτι και η Σοφία καθόταν στο πάτωμα και μου κρατούσε το χέρι. Το θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου, είναι φίλος μου. Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα “όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω”», πρόσθεσε επίσης ο Μάριος Ιορδάνου.