Στάθης Αγγελόπουλος για κορονοϊό: Όχι απλά κινδύνευσα, αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω

Στάθης Αγγελόπουλος για κορονοϊό: Όχι απλά κινδύνευσα, αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω

Τι είπε για το εμβόλιο

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορονοϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω», τόνισε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, αναφερόμενος στη μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.

Μιλώντας στον Alpha, ο τραγουδιστής σημείωσε, ωστόσο, ότι αν και κινδύνευσε, παραμένει δύσπιστος με τα εμβόλιο. «Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορονοϊό, αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορονοϊό, θέλει έξι μήνες» ανέφερε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Σχετικά με το εμβόλιο, τόνισε πως δεν το εμπιστεύεται αλλά εμπιστεύεται τους γιατρούς. «Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής. Εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ αλλά όχι το εμβόλιο… Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ας πεθάνω από κορονοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση» συμπλήρωσε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...