Θρίλερ με τη συντριβή του Τσέσνα στη Σάμο: Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Νετανιάχου ο νεκρός χειριστής

Θρίλερ με τη συντριβή του Τσέσνα στη Σάμο: Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Νετανιάχου ο νεκρός χειριστής

Ήταν πρώην αναπληρωτής διευθυντής στο Υπουργείο Επικοινωνιών του Ισραήλ

Πληροφορίες «φωτιά» φέρνουν το φως της δημοσιότητας τα ισραηλινά ΜΜΕ αναφορικά με τη συντριβή του Τσέσνα στη θάλασσα κοντά στο αεροδρόμιο της Σάμου, που είχε ως αποτέλεσμα οι δυο επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους.

Ειδικότερα, οι δύο άτυχοι επιβάτες ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα που είχαν ξεκινήσει από την περιοχή Χάιφα του Ισραήλ με προορισμό τη Σάμο.

Σύμφωνα με τη Jerusalem Post, πρόκειται για ένα παντρεμένο ζευγάρι και τα ονόματά τους είναι Haim και Esti Garon.

Ο Haim ήταν πρώην αναπληρωτής διευθυντής στο υπουργείο Επικοινωνιών του Ισραήλ και ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Garon δεν θεωρείται μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση και ο θάνατός του δεν θα εμποδίσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το σκάφος έπεσε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο το βράδυ της Δευτέρας (13/09). Οι σοροί δύο ατόμων περισυνελέγησαν από πλωτό του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Ποτοκάκι Πυθαγορείου Σάμου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε η τραγωδία έχουν εντοπιστεί συντρίμμια και διάφορα αντικείμενα.

Νετανιάχου: Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Ο Νετανιάχου, που έχει διατελέσει πρωθυπουργός 15 χρόνια, κατηγορείται για διαφθορά, απάτη και παραβίαση εμπιστοσύνης σε τρεις υποθέσεις, κατηγορίες που αρνείται.

Η δίκη του έχει καθυστερήσει αρκετές φορές λόγω περιορισμών που σχετίζονται με τον κορονοϊό και των εκλογών του περασμένου Μαρτίου.