Ρατσιστική επίθεση από οδηγό ταξί δέχθηκε ο Μίνως Θεοχάρης

Ρατσιστική επίθεση από οδηγό ταξί δέχθηκε ο Μίνως Θεοχάρης

Ρατσιστική επίθεση με χυδαίες εκφράσεις καταγγέλλει μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα ότι δέχθηκε ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Κάτω Παρτάλι".

Συγκεκριμένα, ο Μίνως Θεοχάρης ανέφερε, πως βρέθηκε σε ένα ταξί και έπειτα από διαφωνία με τον οδηγό για την διαδρομή που ακολουθούσε ο τελευταίος, ζήτησε να κατέβει και τότε δέχθηκε ρατσιστική επίθεση με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Η καταγγελία του Μίνωα Θεοχάρη

«Χθες το μεσημεράκι πήρα ένα ταξί να πάω για να παραλάβω ένα δέμα. Στην διαδρομή διαφώνησα έντονα με τον ταξιτζή. Του εξηγούσα από που να πάμε και εκείνος επέμενε να πηγαίνει από την διαδρομή που έλεγε η εφαρμογή. Κάποια στιγμή επάνω στα νεύρα μου, με την ένταση του καυγά, του είπα «Σταματήστε να κατέβω. Είπαμε. Μην είμαστε και καθυστερημένοι» λάθος μου- το γνωρίζω. Εκείνος τράβηξε χειρόφρενο και άρχισε να φωνάζει εκκωφαντικά και να με απειλεί: « Δεν θα με πεις και καθυστερημένο. Μην έρθω πίσω και σε πλακώσω στο ξύλο πουστ@ντρ@. Π@λι@δερφή.» Τα ακριβή λόγια παραθέτω. Έμοιαζε να το εννοεί πραγματικά. Τρόμαξα. Βγήκα από το ταξί. Συνέχισα να τρέχω. Συνέχισε να με βρίζει χυδαία και να με απειλεί.

Έκανα ένα βήμα πίσω γύρισα προς το μέρος του και του είπα «Πρόσεξε» Μάλλον το είπα με ύφος που δεν σήκωνε πολλά και σταμάτησε. Συνέχισε όμως να με βρίζει φωνάζοντας όταν απομακρύνθηκα πάλι. Όσο ακόμα οι άνθρωποι μας τρομάζουν, μας βρίζουν, μας απειλούν και μας πετάνε κατάμουτρα καθημερινά μέρα- μεσημέρι την χυδαιότητα τους στην μουρή. Τόσο κι εμείς οφείλουμε να βγαίνουμε στους δρόμους μέρα – μεσημέρι και να γιορτάζουμε τα δικαιώματα μας, την ισότητα, την ελευθερία. Και όποιος διαφωνεί με τις παρελάσεις μάλλον δεν έχει να αφηγηθεί μία ιστορία σαν την παραπάνω. Και γνωρίζουμε όλοι ότι αυτές οι ιστορίες είναι η καθημερινότητα μας. Έχουμε να πούμε κι άλλες, πολλές και σίγουρα δυστυχώς, υπάρχουν πολύ πιο τραγικές από αυτήν… Happy pride 🌈».