Ιωάννα για επίθεση με βιτριόλι: «Όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, έχω καταδικαστεί περισσότερα»

Ιωάννα για επίθεση με βιτριόλι: «Όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, έχω καταδικαστεί περισσότερα»

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της 36χρονης με χαρτορίχτρες

Η στιγμή που η 34χρονη Ιωάννα θα χρειαστεί να αντικρύσει την γυναίκα που της πέταξε το βιτριόλι και της κατέστρεψε την ζωή πλησιάζει καθώς η δίκη έχει ορισθεί για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, έξι μέρες πριν από τη δίκη. «Είμαι πολύ επιβαρυμένη ψυχολιγικά. Προετοιμαζόμενη ως προς τη δίκη, καθημερινά ανακύπτουν νέα στοιχεία από τη δικογραφία που με σοκάρουν ακόμα, κάθε φορά» είπε η Ιωάννα.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Δεν έχω πειράξει στη ζωή μου κανέναν άνθρωπο. Ακόμα αποζητώ και εγώ μαζί με εσάς, τον λόγο της επίθεσης, τον οποίο περιμένω επιτέλους να ακούσω στο δικαστήριο. Ας πει επιτέλους η κατηγορούμενη την αλήθεια, ας πει ποιους καλύπτει» ανέφερε.

 «Όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, εγώ έχω καταδικαστεί περισσότερα» πρόσθεσε τέλος.

Η Ιωάννα έχει υποβληθεί σε εννέα χειρουργεία και έχει ταξιδέψει για θεραπείες σε ειδική κλινική για εγκαύματα στη Γαλλία.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της 36χρονης με χαρτορίχτρες

Όπως αποκάλυψε το Star με νέα ηχητικά ντοκουμέντα, η κατηγορουμένη είχε αρρωστημένη ζήλια. Πήγαινε σε περισσότερες από μια χαρτορίχτρες. Στις συνομιλίες που είχε, ανησυχούσε για την παρουσία άλλων γυναικών.

- Μπορείς να μου πείς τι σε φοβίζει πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο;  
- Σε ποιον; 
- Τον καινούργιο  
- Ότι μπορεί να είναι άπιστος  
- Θέλω να δω αν έχει άλλη  

Μάλιστα, θεωρούσε ότι της έχουν κάνει μάγια και για αυτό δεν μπορούσε να βρει τον άντρα των ονείρων της, ενώ φέρεται να είχε ζητήσει από μελλοντολόγο να κάνει κάποιο τελετουργικό για να προσελκύσει εκείνον που της είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

- Μαγεία δεν έχεις αλλά λες και μπαίνει ο διάβολος να σου έρχονται άνθρωποι στη ζωή σου σκατά 
- Αυτό είναι γεγονός  

- Πες μου αυτό που μου έλεγες κάποτε να σου σπάσω το κεφάλι  
- Ποιο  
- Να του κάνουμε έλξη  
- Όχι δε θέλω  

Όπως φαίνεται από τις συνομιλίες, είχε αναπτύξει τέτοια σχέση με τις χαρτορίχτρες που τους μιλούσε σαν να είναι ψυχολόγοι.

- Μην τον ξαναπάρεις 
- Τρελή είσαι τι να πάρω να του πω, εδώ πέρα του απάντησα να βρεθούμε σήμερα και δεν έχει απαντήσει καν, τι μου λες κι εσύ τώρα 

- Μην κλαις, θα πάθεις τίποτα
- Νευριάζω γιατί ο καθένας κάθεται και παίζει με τα συναισθήματα του άλλου, αυτό.