Τζούλια Νόβα: Μου έστελναν μηνύματα να χάσεις το μωράκι σου

Τζούλια Νόβα: Μου έστελναν μηνύματα να χάσεις το μωράκι σου

«Δεν είναι καν δικιά μου μπλούζα»

Για τον σάλο που ξέσπασε με την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία φορά μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο της Σοβιετικής Ένωσης, μίλησε η Τζούλια Νόβα στην εκπομπή Πρωινό.

«Εκείνη την ημέρα που έβγαλα τη φωτογραφία ήθελα να πάω με μία φίλη μου για περπάτημα στον Μαραθώνα. Δεν είναι καν δικιά μου μπλούζα. Είχα βάλει μακρυμάνικο και την ώρα που πλησίαζα στη φίλη της λέω «μπορείς να μου φέρεις μια κοντομάνικη μπλούζα;», γιατί είδα ότι είχε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας. Αυτή είναι από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Μου την έφερε, την είδα και λέω μου θυμίζει κάτι από την παιδική μου ηλικία -γιατί γεννήθηκα στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Κάπως έτσι το σκέφτηκα. Ούτε καν πήγε το μυαλό μου στην παλιά ιστορία», λέει η Τζούλια Νόβα.

«Την ανέβασα και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Μου έλεγαν να χάσω το μωράκι που έχω στην κοιλιά! Θύμωσα πάρα πολύ όταν το άκουσα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη και γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Στο μεταξύ, δεν ασχολούμαι καν με την πολιτική», εξομολογείται η Τζούλια Νόβα.