Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελε να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας»

Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελε να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας»

«Η Ιωάννα θα βρεθεί στο δικαστήριο, δεν είμαι βέβαιος για τη δράστιδα», αναφέρει ο δικηγόρος της

Αντιμέτωπη με την γυναίκα που της έριξε βιτριόλι στην Καλλιθέα θα βρεθεί στις 15 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα.

«Βλέποντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι σκοπός της ήταν να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας, να σκοτώσει την Ιωάννα», είπε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Α. Λύτρας.

Όπως είπε, η κατηγορούμενη θεωρούσε πως μια υποτιθέμενη σχέση, που νόμιζε ότι είχε, κινδυνεύει να διαλυθεί εξαιτίας της Ιωάννας, όπως φέρεται να της είχε πει μια χαρτορίχτρα.

«Μόλις πήρε απάντηση από την χαρτορίχτρα ότι “κινδυνεύει η σχέση της από μία ξανθιά” πήγε και έκανε αυτό που είδαμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, μόλις έμαθε πως η κοπέλα σώθηκε, έψαχνε τρόπους για να τη σκοτώσει με κάποιο δηλητήριο, το οποίο να μη μπορεί να ανιχνευθεί μέσα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

«Τελικά, με τα social media αυτό που συμβαίνει είναι επικίνδυνο. Δεν τολμάει μια κοπέλα ούτε μια φωτογραφία να ανεβάσει και αρχίζει η ζήλια και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Η κατηγορούμενη είχε γίνει σκιά της Ιωάννας μέσα από τα social media», συμπλήρωσε ο κ.Λύτρας.

Ξεκαθάρισε τέλος ότι η Ιωάννα θα παραβρεθεί στο δικαστήριο για να αντικρίσει τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, εξέφρασε όμως τις αμφιβολίες του για το αν θα το κάνει η κατηγορούμενη.

«Η Ιωάννα θα έρθει στο δικαστήριο, είναι δυνατό παιδί, θα αντέξει να δει την κατηγορούμενη. Εγώ φοβάμαι και δεν ξέρω αν η κατηγορούμενη θα αντέξει να έλθει στο δικαστήριο. Όπως δεν πήγε να απολογηθεί και όταν πήγε να απολογηθεί δεν είπε τίποτα, αν ακολουθήσει την ίδια τακτική, μπορεί και να μην έρθει στο δικαστήριο», είπε.