Mad Clip: Έτρεχε με ελέγξιμη ταχύτητα για έμπειρο οδηγό σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα

Mad Clip: Έτρεχε με ελέγξιμη ταχύτητα για έμπειρο οδηγό σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου στην Porsche

Μία εβδομάδα μετά το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον δημοφιλή τράπερ Mad Clip, συνεχίζονται οι έρευνες των πραγματογνωμόνων, προκειμένου να διαπιστώσουν τι έγινε εκείνη τη νύχτα και γιατί έχασε τον έλεγχο της Porsche ο 34χρονος μουσικός.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, ο 34χρονος έτρεχε με 134 χλμ/ώρα την ώρα που ξεκίνησε η εκτροπή του αυτοκινήτου. Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό.

Αναλύοντας το μοναδικό βίντεο που υπάρχει μέχρι στιγμής από το συμβάν, ο κ. Μαδιάς επισημαίνει, ότι «το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα, όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του».

Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει, όπως λέει ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα. «Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου» λέει.

Κατά τη διάρκεια του διαγνωστικού ελέγχου αναμένεται να ελεγχθούν τόσο τα λάστιχα όσο και οι αναρτήσεις της μοιραίας Porsche, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί πλήρως το παζλ της τραγωδίας.