Σοφία Παυλίδου: Σκηνοθέτης απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους

Σοφία Παυλίδου: Σκηνοθέτης απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους

«Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, και όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει και στο ΣΕΗ»

Νέα καταγγελία για αντιδεοντολογική και κακοποιητική συμπεριφορά από πλευράς σκηνοθέτη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με τη Σοφία Παυλίδου να καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από παράσταση εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

«Στο θέατρο αναγκάστηκα μία φορά να παραιτηθώ από παράσταση γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου. Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτήν τη συμπεριφορά. Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, και όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει και στο ΣΕΗ. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα και δύσκολο το γεγονός ότι έβλεπα τους συναδέλφους μου να μην αντιδρούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Είναι πολύ λυπηρό» ανέφερε η Σοφία Παυλίδου στο Mega.

«Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν θέματα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Πιστεύω ότι μετά από όσα έχουν γίνει θα έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του», πρόσθεσε.

Σοφία Παυλίδου: Τι λέει για τον Χρήστο Φερεντίνο

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση που διατηρούν μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο. «Τα ζευγάρια που χωρίζουν και έχουν παιδιά οφείλουν να βάλουν στην άκρη τον θυμό και τον εγωισμό τους. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι μόνη από τότε που χώρισα τον Χρήστο. Είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν κοινή μας απόφαση, αλλά μας δυσκόλεψε» παραδέχεται.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχω μεγάλη οικογένεια φίλων και ανθρώπων γύρω μου» υπογραμμίζει.