Ραφήνα: Το σκοτεινό παρελθόν του άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι

Ραφήνα: Το σκοτεινό παρελθόν του άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι

Είχε σκοτώσει τη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς τη με καλώδιο μπαλαντέζας

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον 44χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στις Μαρίκες, στη Ραφήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το irafina.gr, ο άνδρας ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του. Ο 44χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ήταν ένας ταλαντούχος εικαστικός που εκτός από δεκάδες εκθέσεις που είχε πραγματοποιήσει, είχε εκδώσει ποιήματα όπως και δοκίμια.

Σύμφωνα με το rpn.gr, το 2013 ο 44χρονος είχε σκοτώσει τη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς τη με καλώδιο μπαλαντέζας.

Τότε, είχε ομολογήσει το έγκλημά του και μάλιστα είχε πει ότι έπασχε από σχιζοφρένεια και πως είχε φτάσει στον φόνο επειδή η μητέρα του τον κακοποιούσε και του έκανε τη ζωή κόλαση.

Αρχικά, μάλιστα, όταν την είχε σκοτώσει μέσα στο σπίτι τους στη Δυτική Αττική, είχε σκηνοθετήσει το έγκλημα. Τότε είχε πει πως σκότωσε τη μητέρα του επειδή η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή και είχε εκτίσει ποινή στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.