Φρίκη στη Λαμία: 41χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του

Φρίκη στη Λαμία: 41χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του

Έδεσε έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από το air condition

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (04/09) στο κέντρο της Λαμίας, επί της οδού Καποδιστρίου, όπου ένας 41χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που του lamianow.gr, ένας άνδρας 41 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στον δεύτερο όροφο. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ωστόσο η εικόνα προκάλεσε σοκ στους διερχόμενους σε ώρα αιχμής.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, όταν επαγγελματίας ο οποίος έχει το κατάστημα του ακριβώς απέναντι από το σπίτι του 41χρονου, τον είδε να κρέμεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Μετά το αρχικό σοκ και τις φωνές, κάλεσε την Αστυνομία, η οποία έκλεισε τον δρόμο, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη επίσης στο σημείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο εκλιπών αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, δένοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από το air condition.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τραγικού συμβάντος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, το οποίο σε πρώτη φάση έχει αποκλείσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.