Ρούμπεν Σεμέδο: Στην ανακρίτρια σήμερα ο ποδοσφαιριστής – Αρνείται τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης

Ρούμπεν Σεμέδο: Στην ανακρίτρια σήμερα ο ποδοσφαιριστής – Αρνείται τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης

Τι κατέθεσε η φίλη της 17χρονης που ήταν μαζί της στο σπίτι

Ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη (02/09) ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος θα αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να αποσπάσουν χρήματα.

Πριν την απολογία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, στην ανακρίτρια αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες που έχει προτείνει ο ίδιος.

Ρούμπεν Σεμέδο: Τι κατέθεσε η φίλη της 17χρονης που ήταν μαζί της στο σπίτι

Η κατάθεση της 16χρονης φίλης, που ήταν μαζί με την καταγγέλουσα, στην ανακρίτρια ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση, που εκτυλίχθηκε την Παρασκευή στο σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού.

Η φίλη της καταγγέλουσας επιβεβαίωσε όσα έχει πει η 17χρονη ότι είχε πιει πολύ και πως ήταν μεθυσμένη και όταν συνήλθε φέρεται να μίλησαν και σύμφωνα με τη 16χρονη «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε».

Πάντα σύμφωνα με πληφοροφρίες για όσα φέρεται να κατέθεσε στην ανακρίτρια η 16χρονη,  η καταγγέλλουσα  της είπε ότι «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Η 16χρονη κοπέλα, επίσης είπε ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις» και παράλληλα φέρεται να πρόσθεσε πως «δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Για την καταγγελία που υποβλήθηκε, η 16χρονη ισχυρίστηκε ότι έγινε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της 17χρονης. Μάλιστα, η φίλη της καταγγέλουσας φέρεται να είπε, επίσης, πως «εάν πίστευε ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζε να βγει την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα της είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».