Ρούμπεν Σεμέδο: Όλα όσα υποστήριξε η 17χρονη για τον βιασμό που κατήγγειλε

Ρούμπεν Σεμέδο: Όλα όσα υποστήριξε η 17χρονη για τον βιασμό που κατήγγειλε

Τα στοιχεία από τον ψυχολόγο

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις καταθέσεις για τις καταγγελίες για ομαδικό βιασμό της 17χρονης κοπέλας στις οποίες περιγράφεται αναλυτικά τι έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με αυτές το κορίτσι επισκέφτηκε μία συνομήλικη φίλη της στο σπίτι της στο Βύρωνα, η οποία τηλεφώνησε στον γνωστό ποδοσφαιριστή και κανόνισε να τον συναντήσουν στη Γλυφάδα.

Οι τρεις τους μετέβησαν σε κλαμπ του Ωρωπού, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, καθώς είχαν παραγγείλει δύο μπουκάλια βότκα αλλά και δύο σαμπάνιες.

Έπειτα έφυγαν από το κλαμπ και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή, όπου ο ίδιος ισχυρίστηκε πως μαγείρεψε για να φάνε.

Το 17χρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε γιατί ζαλίστηκε από το αλκοόλ. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, πρώτα μπήκε στο δωμάτιό της ο 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ από τη Νιγηρία, ο οποίος φέρεται να την βίασε. 

Στη συνέχεια ο πρώτος άνδρας αποχώρησε από το δωμάτιο, στο οποίο εισήλθε ο ποδοσφαιριστής που, επίσης, κατηγορείται πως βίασε την ανήλικη.

Η κοπέλα ανέφερε το περιστατικό στη μητέρα της, η οποία τη συνόδευσε στο ΑΤ Βύρωνα για να την βοηθήσει να καταθέσει. Οι αστυνομικοί του τμήματος τις παροτρύνουν να απευθυνθούν Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο Star, η 17χρονη μιλώντας στον ψυχολόγο εμφανίστηκε ψύχραιμη αλλά και αναστατωμένη περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν. Η εναλλαγή των συναισθημάτων της αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο πόρισμα του ψυχολόγου.