Πάνος Κιάμος – Σταμάτης Γονίδης: Λουκέτο στα κέντρα όπου εμφανίζονται – Πελάτες διασκέδαζαν όρθιοι

Πάνος Κιάμος – Σταμάτης Γονίδης: Λουκέτο στα κέντρα όπου εμφανίζονται – Πελάτες διασκέδαζαν όρθιοι

Τι πρόστιμο τους επιβλήθηκε

Επταήμερο λουκέτο επιβλήθηκε στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονται ο Πάνος Κιάμος και ο Σταμάτης Γονίδης το βράδυ του Σαββάτου (28/08), καθώς σε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού, διαπιστώθηκε πως οι πελάτες διασκέδαζαν όρθιοι.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, οι ιδιοκτήτες των δύο νυχτερινών κέντρων «Ποσειδώνιο» και «Frangelico» αντίστοιχα, θα κληθούν επίσης να πληρώσουν πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ ο καθένας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, λουκέτο επιβλήθηκε και στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, καθώς είχε διαπιστωθεί και εκεί ανάλογες παραβάσεις.

Τα κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της Ασφάλειας Αττικής εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2:30 κι εντόπισαν ότι πέντε πελάτες δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν υπήρχε επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων που μπορούν να εξυπηρετηθούν, ενώ υπήρχαν κι αρκετοί όρθιοι, κάτι που απαγορεύεται.

Εκτός του λουκέτου, στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ. Βάσει πληροφοριών που μετέδωσε το MEGA, ο έλεγχος έγινε κατόπιν καταγγελίας για παραβίαση των μέτρων.