Γαύδος: 25χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι – Σοβαρή η κατάσταση του

Γαύδος: 25χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι – Σοβαρή η κατάσταση του

Κρίσιμες για την πορεία της υγείας του οι επόμενες 24 ώρες

Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε ένας 25χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στη Γαύδο. Για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο που θα έκανε πιο εύκολη  και πιο γρήγορη τη μεταφορά του. Σκάφος του Λιμενικού τον  παρέλαβε και τον μετέφερε στα Σφακιά λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και από κει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο Νοσοκομείο Χανίων γύρω στη 1,30 τα ξημερώματα, όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Flashnews.gr, το θετικό είναι ότι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, δεν απαιτείται να μπει άμεσα στο χειρουργείο, γεγονός που δηλώνει ότι η κατάστασή του είναι μεν αρκετά σοβαρή, αλλά αφήνει αχτίδα αισιοδοξίας ότι θα πάει καλά. Πάντως οι επόμενες, τουλάχιστον 24 ώρες είναι πολύ κρίσιμες για την πορεία της υγείας του. Όπως σας ενημερώσαμε και από χτες, ο 25χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και ελαφρώς στον θώρακα.

Ο αυτοτραυματισμός του προήλθε από αεροβόλο όπλο. Ο 25χρονος μάλιστα ήταν μόνος στο σπίτι και όταν συνέβη το περιστατικό νωρίς χτες το απόγευμα, τον βρήκαν δικά του πρόσωπα τα οποία άμεσα έσπευσαν, καταρχάς στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου για τις πρώτες βοήθειες.