Επεισόδιο Κούγια με φίλο του Αχιλλέα Μπέου στη Σκιάθο

Επεισόδιο Κούγια με φίλο του Αχιλλέα Μπέου στη Σκιάθο

Τι αναφέρει ο ποινικολόγος σε ανακοίνωσή του

Στο επεισόδιο που σημειώθηκε σε κατάστημα στη Σκιάθο με υπάλληλο του νεκροταφείου Βόλου και φίλο -σύμφωνα με τον ίδιο- του Αχιλλέα Μπέου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, πληροφορίες φέρουν τον δικηγόρο να πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο στη Σκιάθο, όπου κάνει διακοπές. Ο ίδιος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, διευκρινίζει ότι υπάλληλος του νεκροταφείου Βόλου επιτέθηκε λεκτικά εναντίον του, με αναφορές στον Αχιλλέα Μπέο, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος είναι φίλος του δημάρχου Βόλου.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του τονίζει, ότι είναι φανερό ποιος διέδωσε τη φήμη και έγραψε την «είδηση» για το επεισόδιο, καθώς η φρασεολογία βλέπει, ότι παραπέμπει στον Αχιλλέα Μπέο, αφήνοντας αρκετές αιχμές εναντίον του.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:

«Ο άνθρωπος που κατασκεύασε αφίσες με την φωτογραφία της μητέρας του παιδιού του, γράφοντας από κάτω ότι πηγαίνει με γύφτους, με τις οποίες γέμισε τις κολώνες και τους τοίχους της Παλαιάς Φώκαιας Αττικής (χρησιμοποιώντας ως αφισοκολλητή τον παλιό συνεργάτη του στον Πανιώνιο Οικονομίδη, υπάρχει στην διάθεση μου και φωτογραφικό υλικό και οι αφίσες και η μήνυση της πρώην συζύγου του), όπου κατοικεί πλέον η πρώην σύζυγος του, μεθόδευσε σε site που ελέγχει την ψευδή είδηση, περί του ότι δήθεν εγώ πρωταγωνίστησα σε ένα επεισόδιο στην Σκιάθο, που επιλέξαμε μαζί με τα παιδιά να κάνουμε διακοπές φέτος.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική:

Βρισκόμουν πράγματι στο club Jaguar στην Σκιάθο μαζί με παρέα, όταν σε ένα διπλανό τραπέζι ήρθαν και κάθισαν δύο παχύσαρκοι, έμαθα εκ των υστέρων ότι είναι αδέλφια και ότι ο ένας από τους δύο, έμαθα από τον παλιό μου πελάτη από τον Βόλο Βασίλη Στύλλα, ότι τον λένε Ζήση (γνωρίζω και το επώνυμο του), άρχισε να φωνάζει δυνατά διάφορες φράσεις, που είχαν όλες αναφορά στον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος δήθεν δεν πρόκειται να αφήσει την ΑΕΛ να ανέβει κατηγορία και ότι θα κάνει διάφορα πράγματα σε μένα και την οικογένεια μου.

Φώναξα τότε τον Βασίλη Στύλλα και του είπα να του πει, να ησυχάσει και ότι είναι «κότα λυράτη», γιατί αναγνώρισα από τον τρόπο της ομιλίας του, ότι είναι το ίδιο πρόσωπο (έχει μία προφορά χαρακτηριστική), που εδώ και δύο χρόνια σε τακτά χρονικά διαστήματα με παίρνει από απόκρυψη διάφορες ώρες της ημέρας και της νύκτας απειλώντας και βρίζοντας.

Αμέσως μετά και αφού ο Βασίλης Στύλλας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα, αλλά αυτός συνέχιζε, κινήθηκα προς το μέρος του και του είπα να βουλώσει το στόμα του, γιατί έχω καταλάβει ποιος είναι.

Εκείνη την στιγμή ο αδελφός του, όπως έμαθα εκ των υστέρων, ο οποίος είχε εικόνα μπράβου, κινήθηκε προς το μέρος μου, αλλά παρενέβησαν οι ιδιοκτήτες του Jaguar, ο Βασίλης Στύλλας, αλλά και ο συνάδελφος μου Δημοσθένης Πέπας και εκεί τελείωσε το επεισόδιο χωρία καμία χειροδικία από κανένα, όπως ψευδώς κατασκευάστηκε και δημοσιοποιήθηκε και από γνωστούς συκοφάντες της Λάρισας.

Εγώ επέστρεψα στο τραπέζι μου, όπου παρέμεινα επί μία ώρα ακόμη, παρατηρώντας συγχρόνως ότι, σίγουρα ειδοποιημένοι, ήρθαν στο μαγαζί τέσσερις φουσκωτοί, οι οποίοι πήγαν στο τραπέζι των δύο αδελφών, φοβούμενοι πιθανότατα μήπως τους συμβεί κάτι κατά την έξοδο τους από το κατάστημα.

Έχω τονίσει, ότι για οτιδήποτε ψευδές και συκοφαντικό γράφετε εις βάρος μου, θα προσφεύγω στην δικαιοσύνη.

Το ίδιο θα πράξω και τώρα και ελπίζω αυτός ο Ζήσης, που έμαθα ότι εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος σε νεκροταφείο του Βόλου και είναι αδελφικός φίλος του Αχιλλέα Μπέου και του αδελφού του, να μην επικαλείται τίποτα παιδιά, για να τον λυπηθώ.

Είναι ολοφανερό ποιός έγραψε και δημοσιοποίησε την ψευδή είδηση, γιατί η φρασεολογία είναι ίδια και παραπέμπει απευθείας στον Αχιλλέα Μπέο και τις ανακοινώσεις της Πύδνα Κίτρους Βόλος, όταν αναφέρονται σε μένα.

Υ.Γ.1 Ελπίζω μετά την αποκάλυψη του Ζήση να σταματήσουν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε μένα.

Υ.Γ.2 Στην πανέμορφη Σκιάθο μαζί με τα παιδιά μου απολαμβάνουμε τόσο τις ωραιότερες διακοπές των τελευταίων ετών, όσο και την αγάπη του κόσμου τόσο των ντόπιων, όσο και των παραθεριστών από τον Βόλο, την Λάρισα και όλη την Θεσσαλία.

Υ.Γ.3 Πρέπει να έχω φωτογραφηθεί με περισσότερους από 150 ανθρώπους κυρίως από την Λάρισα και τον Βόλο».