Σώος βρέθηκε ο 31χρονος που αγνοούνταν από το Αιγάλεω 10 ημέρες

Σώος βρέθηκε ο 31χρονος που αγνοούνταν από το Αιγάλεω 10 ημέρες

Εντοπίστηκε στον Κολωνό

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 31χρονου Κωνσταντίνου Χαραλαμπόπουλου, που είχε εξαφανιστεί πριν από 10 ημέρες από το Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού «ο Κωνσταντίνος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται με την οικογένεια του. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος εντοπίστηκε στην περιοχή του Κολωνού». Ο 31χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 31 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ, 31 EΤΩΝ, #MISSING ALERT

Η περιπέτεια του Κωνσταντίνου Χαραλαμπόπουλου, 31 ετών, έληξε σήμερα 10/08/2021 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Κωνσταντίνος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται με την οικογένεια του. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος εντοπίστηκε στην περιοχή του Κολωνού. Οι κάτοικοι, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του Κωνσταντίνου από το Missing Alert που ενεργοποίησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον αναγνώρισαν και άμεσα ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στο Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.