Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία στο φως – Έρευνες για συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία στο φως – Έρευνες για συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Μιλημένη» από τις αρχές η σύμβουλος ψυχικής υγείας - Τι της είχε πει η Καρολάιν

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της φρικτής γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά, καθώς η ΕΛ.ΑΣ ερευνά σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως αναφέρει η Real News, η Αστυνομία αναζητεί τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την αδικοχαμένη Καρολάιν.

Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μιλημένη» από τις αρχές η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια και την είχαν «δασκαλέψει» για το τι θα πρέπει να απαντήσει σε ενδεχόμενες ερωτήσεις από την πλευρά του γυναικοκτόνου.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το «θέατρο» που έπαιξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Συγκεκριμένα είχε επισκεφτεί την κ. Μυλωνοπούλου και παρίστανε τον δυστυχισμένο σύζυγο, ζητώντας δήθεν να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη δυστυχία που τον είχε βρει.

Η Καρολάιν είχε βάλει τα κλάματα ζητώντας βοήθεια

Όπως υποστήριξε η κ. Μυλωνοπούλου, από την πρώτη συνεδρία το 2020 διαπίστωσε ότι η νεαρή κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη, καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήλεγχε κάθε της κίνηση. Στην πρώτη συνεδρία και ενώ ο 33χρονος ήταν έξω από το γραφείο, η Καρολάιν είχε βάλει τα κλάματα ζητώντας βοήθεια. Έλεγε ότι ζει σε μία φυλακή, χωρίς κανένα ίχνος ελευθερίας. Ακόμα και οι μετακινήσεις της εκτός σπιτιού γίνονταν με ένα συγκεκριμένο ταξί, γνωστό του 33χρονου πιλότου.