Λυσάρια και Σχολικά Βοηθήματα Online Δωρεάν από το Lisari

Λυσάρια και Σχολικά Βοηθήματα Online Δωρεάν από το Lisari

Όλο το υλικό διατίθενται Online χωρίς καμία χρέωση για τον επισκέπτη

Το www.lisari.net.gr είναι μια νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα η οποία περιλαμβάνει Λυσάρια και Σχολικά Βοηθήματα, κατάλληλα για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Όλο το υλικό διατίθενται Online χωρίς καμία χρέωση για τον επισκέπτη. Έχει διαμορφωθεί σε μία ευχάριστη και προσιτή ιστοσελίδα δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα το υλικό που τους ενδιαφέρει.

Στην ψηφιακή αυτή πλατφόρμα διατίθενται χωρίς καμία χρέωση λυσάρια για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Οι λύσεις των ασκήσεων δίνονται συνοπτικά και στόχος είναι η καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση των βασικών αρχών των μαθημάτων.

Το Lisari είναι ακόμα σε beta έκδοση, ωστόσο οι χρήστες μπορούν ήδη να την χρησιμοποιούν καθώς τα πρώτα λυσάρια έχουν αναρτηθεί. Επίσης μπορούν να βρουν και τα σχολικά βιβλία, καθώς και να ενημερώνονται σχετικά με την διδακτέα ύλη και τα προγράμματα σπουδών. Ακόμα να επισκέπτονται τις σελίδες στο facebook και το twitter.

Μέχρι στιγμής δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα λυσάρια της Α΄ Γυμνασίου με σκοπό την ομαλή ένταξή των μαθητών στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης, η οποία έχει νέες απαιτήσεις και διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με του δημοτικού σχολείου.

Στην Α΄ τάξη μέχρι στιγμής θα βρείτε:

  • Λυσάρι για τα Μαθηματικά Α΄ Γυμνασίου: Υπάρχουν ανά παράγραφο οι λύσεις των ασκήσεων και προβλημάτων του σχολικού βιβλίου, αναλυτικά οι απαντήσεις των δραστηριοτήτων για το σπίτι όπως επίσης και των επαναληπτικών Ερωτήσεων Αυτοαξιολόγησης κάθε ενότητας.

  • Λυσάρι για τα Αρχαία Α΄ Γυμνασίου: Το βιβλίο των Αρχαίων Ελληνικών μέσα από 18 ενότητες παρουσιάζει το πνεύμα και την γλώσσα των αρχαίων Ελλήνων. Το Λυσάρι προφέρεται δωρεάν για online προβολή. Σε κάθε ενότητα δίνονται σύντομα και περιεκτικά όλες οι λύσεις στις ασκήσεις, στις δραστηριότητες, στα θέματα για συζήτηση και εργασίες του σχολικού βιβλίου.

  • Λυσάρι για τη Φυσική Α΄ Γυμνασίου: Στη Φυσική της Α΄ γυμνασίου, ο μαθητής μελετά, φυσικά φαινόμενα, τεχνολογικές εφαρμογές, συστηματική μέτρηση και τιμές φυσικών μεγεθών, κάνοντας πειράματα και βγάζοντας συμπεράσματα. Στο Lisari θα βρείτε ανά κεφάλαιο τις λύσεις των ασκήσεων και προβλημάτων του σχολικού βιβλίου.