Δημοφιλής «τράπερ» μέλος της συμμορίας που λήστευε ανατινάζοντας ΑΤΜ

Δημοφιλής «τράπερ» μέλος της συμμορίας που λήστευε ανατινάζοντας ΑΤΜ

Συνελήφθη από την Αστυνομία - Έκανε πολυτελή ζωή με τα κλεμμένα χρήματα

Ένας ιδιαίτερα δημοφιλής στις μικρές ηλικίες τραγουδιστής της «τραπ» είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες της συμμορίας που λήστευε ανατινάζοντας ΑΤΜ.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η πολυτελής ζωή που προέβαλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 26χρονος τράπερ, δεν προερχόταν τελικά από τα τραγούδια του, αλλά από τις ληστείες που διέπραττε μαζί με τα άλλα μέλη της συμμορίας των ληστών των ΑΤΜ. Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο πιστόλια, τα οποία επεδείκνυε στα βιντεοκλίπ του, μία μάσκα full face που χρησιμοποιούσε και στα βίντεο, αλλά και στις ληστείες και ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο αγόρασε τον τελευταίο χρόνο.


Υπενθυμίζεται, ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διέπρατταν διαρρήξεις ΑΤΜ τραπεζών με τη χρήση εύφλεκτων αερίων (μέθοδος PLOFKRAAK) και εκρηκτικών υλών στην Αττική και στην περιφέρεια. Μάλιστα, δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να εξασφαλίσουν την διαφυγή τους, όταν έγιναν αντιληπτοί την 11-2-2021, μετά από έκρηξη ΑΤΜ στην Λεωφόρο Κηφισού στο Περιστέρι.

Από την Αστυνομία συνελήφθησαν πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 22, 25, 26 και 27 ετών και 25χρονος αλλοδαπός. Ο τράπερ και οι άλλοι δύο Έλληνες (22 και 17 ετών), καθώς και ο 25χρονος αλλοδαπός, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην έδρα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, όπου και συνελήφθησαν. Ο 25χρονος ημεδαπός εντοπίσθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας στο Ολυμπιακό Χωριό.