Τόλης Βοσκόπουλος: Τι ξεκαθάρισε η Άντζελα Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας

Τόλης Βοσκόπουλος: Τι ξεκαθάρισε η Άντζελα Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας

«Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη»

Διευκρινίσεις για «κάποιες παρανοήσεις» που δημιουργήθηκαν αναφορικά με τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου έκανε η Άντζελα Γκερέκου, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

«Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας», σημείωσε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Facebook η κ. Γκερέκου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.
Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί!
Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.
Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη.
Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

1
σχόλιο
  1. avatar πανος

    Γιατι να μπει σε δημοσια δαπανη δεν το καταλαβα ποτε

Παρακαλούμε περιμένετε ...