Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη Spa που κατηγορείται για βιασμούς

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη Spa που κατηγορείται για βιασμούς

Συνελήφθη μετά από καταγγελίες δύο γυναικών που τις προσέγγισε μέσω αγγελίας για εργασία

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες κατηγορούμενου (ΕΔΩ) για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Ειδικότερα, ο εν λόγω κατηγορείται ότι διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) στην Αθήνα σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία στο προαναφερόμενο κέντρο. Συνελήφθη την 3-7-2021 από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...