Άγριο ξύλο για μια θέση πάρκινγκ στη Ρόδο

Άγριο ξύλο για μια θέση πάρκινγκ στη Ρόδο

Δυο αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο

Επεισόδιο με άγριο ξύλο για μια θέση πάρκινγκ σημειώθηκε στην περιοχή των Κοσκινού στη Ρόδο ανάμεσα σε δύο Αιγύπτιους ηλικίας 32 και 42 ετών αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο τελευταίος και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 32χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, αλλά και την κατάθεση που έχει δώσει ο 42χρονος Αιγύπτιος, όλα ξεκίνησαν όταν επέστρεψε από την εργασία του και στάθμευσε το δίκυκλο μοτοποδήλατό του σε αύλειο χώρο, όπου υπάρχει και χρησιμοποιείται για τον σκοπό αυτό, μπροστά από διαμερίσματα όπου διαμένουν οι δύο εμπλεκόμενοι.

Τότε ο 32χρονος αλλοδαπός φέρεται να του ζήτησε να το πάρει από εκεί, κάτι που δεν έκανε ο 42χρονος συμπατριώτης του, ο οποίος δήλωσε, ότι αφού του είπε, πως δεν τον ενοχλεί, μπήκε στο σπίτι του. Ο ίδιος καταγγέλλει, ότι στη συνέχεια ο 32χρονος πήρε το μηχανάκι το πέταξε κάτω και προσπάθησε να το ρίξει σε κοντινό γκρεμό, με αποτέλεσμα να προκληθούν σε αυτό ζημιές ύψους 200 ευρώ.

Ο 42χρονος ζήτησε από τον 32χρονο να σταματήσει, τον ρώτησε: «τι είναι αυτά που κάνει» και προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο τη ζημιά που είχε προκληθεί στο όχημα. Τότε σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 42χρονου, ο κατηγορούμενος άρχισε να τον κλωτσάει στο σώμα και στο κινητό τηλέφωνο, να τον εξυβρίζει ενώ φέρεται (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία) να πήρε και ένα μαχαίρι μέσα από το σπίτι του και με αυτό του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο κεφάλι, ενώ τον δάγκωσε κιόλας.

Από τον φόβο του ο 42χρονος είπε πως άρπαξε από τα γεννητικά όργανα τον 32χρονο, προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει, ενώ τελικά τους χώρισαν γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ο 42χρονος.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 32χρονος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς προανακριτικά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε πως τα όσα έχει καταγγείλει σε βάρος του ο 42χρονος είναι ψέματα. Ο κατηγορούμενος είπε, πως ουδέποτε επιτέθηκε με μαχαίρι, αλλά ούτε και προκάλεσε ζημιά στο μηχανάκι του 42χρονου.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως πράγματι ζήτησε από τον 42χρονο να βάλει λίγο πιο πέρα το δίκυκλό του, ώστε να σταθμεύσει και αυτός το δικό του, κάτι που έκανε ευγενικά. Ωστόσο ο 42χρονος άρχισε να τον βρίζει και να του μιλάει επιθετικά, τον έπιασε από την μπλούζα και γρήγορα «πιάστηκαν στα χέρια».

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον 42χρονο που τον κρατούσε από τα γεννητικά του όργανα και πονούσε αφόρητα, ο 32χρονος είπε στους αστυνομικούς, ότι τον δάγκωσε στο πρόσωπο. Ο 32χρονος είπε πως αφού σηκώθηκε επάνω και ενώ συνέχιζαν να τσακώνονται, μπήκε στο σπίτι του και εκεί τον ακολούθησε ο 42χρονος, ο οποίος και τον έβριζε και τον απειλούσε. Τότε ο 32χρονος ισχυρίστηκε, ότι έσπρωξε έξω από το σπίτι τον 42χρονο ο οποίος τον έπιασε και πάλι από τα γεννητικά του όργανα και τον δάγκωσε και στην πλάτη.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του μετά την καταγγελία του 42χρονου στην αστυνομία, ο 32χρονος συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, όπου και του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία και παραπέμφθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου όπου ζήτησε προθεσμία για την εκδίκαση της υπόθεσής του.