Κορονοϊός: Κέρδισε τη «μάχη» με τον ιό μετά από 82 ημέρες νοσηλείας

Κορονοϊός: Κέρδισε τη «μάχη» με τον ιό μετά από 82 ημέρες νοσηλείας

Ο 43χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας την Πρωτομαγιά πήρε εξιτήριο

Νικητής στη «μάχη» που έδωσε με τον κορονοϊό επί 82 ημέρες στο νοσοκομείο Λαμίας βγήκε σήμερα ένας 43χρονος.

Ο 43χρονος υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού εισήχθη στο νοσοκομείο Λαμίας με προβλήματα στο αναπνευστικό την Πρωτομαγιά και νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στην Κλινική Covid, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr. Όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε και στις 7 Μαΐου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη γεμάτη από ασθενείς ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου.

Εκεί χρειάστηκε να περάσουν 39 ακόμη ημέρες μέχρι τις 15 Ιουνίου, για να αρνητικοποιηθεί, ωστόσο η κατάστασή του εξακολουθούσε να παραμένει κρίσιμη και το ιατρικό επιτελείο της Μονάδας τον μετέφερε στη Γενική ΜΕΘ προκειμένου να σταθεροποιηθεί. Τελικά, μετά από 82 ημέρες ο Διευθυντής της ΜΕΘ, Φώτης Τσιμπούκας και οι συνάδελφοι του, έδωσαν το «πράσινο φως» προκειμένου να μεταφερθεί σε ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης, με το οποίο είναι συμβεβλημένος ο Ελληνικός Στρατός για εντατική φυσικοθεραπεία, προκειμένου να επανακτήσει τις δυνάμεις του.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το πρωί στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν συγκινητικές, καθώς εκτός από τη μητέρα του 43χρονου παρευρέθηκαν και συνάδελφοί του, για να του δώσουν κουράγιο και τις ευχές τους για τη νέα μάχη που θα δώσει, προκειμένου να ξαναβρεί τη δύναμή του και να ξανασταθεί χωρίς βοήθεια στα πόδια του.