Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας – Τι έλεγε η Καρολάιν για τον Μπάμπη

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τη σύμβουλο ψυχικής υγείας – Τι έλεγε η Καρολάιν για τον Μπάμπη

Τι προσπάθησε να κάνει ο γυναικοκτόνος λίγες μέρες πριν από τη διαλεύκανση της υπόθεσης

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μετά την κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία, υπό καθεστώς μυστικότητας, βρέθηκε για περισσότερες από τέσσερις ώρες στον ανακριτή, αναφέροντας όσα ειπώθηκαν στις συνεδρίες που είχε με το ζευγάρι.

Όπως μετέδωσε ο ANT1, είχαν κάνει 20 συνεδρίες και η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να είπε πως είχε διαπιστώσει τα προβλήματα του ζευγαριού από το πρώτο ραντεβού. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι μπροστά στον πιλότο περιέγραφε επιλόχεια κατάθλιψη, ενώ όταν εκείνος έφυγε από το δωμάτιο, η Κάρολαιν ζήτησε από την ψυχολόγο να τη βοηθήσει να χωρίσει, λέγοντάς της πως είναι εγκλωβισμένη.

«Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο», φέρεται να είπε η 20χρονη, σύμφωνα με τον ANT1.

Η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να αποκάλυψε ακόμα στον ανακριτή ότι λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους με στόχο να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Τέλος, η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να είπε ότι λίγες μέρες πριν από τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την είχε επισκεφτεί στο γραφείο της και επιχείρησε να της αποσπάσει πληροφορίες για τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τις συνεδρίες τους, καθώς και να μάθει αν είχε πρόθεση να τις καταθέσει στις Αρχές.