Προς άρση του lockdown η Μύκονος – Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα μουσική και κυκλοφορία

Προς άρση του lockdown η Μύκονος – Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα μουσική και κυκλοφορία

Συνεδριάζει αύριο η Επιτροπή

Την Παρασκευή θα τεθούν επί τάπητος στη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων τα επιδημιολογικά δεδομένα που παρουσιάζει η Μύκονος προκειμένου να αποφασιστεί η άρση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν (απαγόρευση μουσικής σε χώρους διασκέδασης και της κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες).

Εάν δουν οι επιστήμονες ότι υπάρχει ύφεση των επιδημιολογικών δεδομένων πιθανότατα να δοθεί το πράσινο φως για άρση των περιοριστικών μέτρων από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, στη Μύκονο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι επιβληθεί απαγόρευση μουσικής στα και απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας 1 με 6 τη νύχτα, ενώ σύμφωνα με την πολιτική προστασία την προσεχή Δευτέρα 26 Ιουλίου θα γινόταν επανεξέταση των μέτρων για να αποφασιστεί η συνέχιση ή η διακοπή τους.

Ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς έχει μιλήσει για σημαντική ζημία στις εξαιρετικές τουριστικές επιδόσεις της Μυκόνου το τελευταίο διάστημα επισημαίνοντας ότι το νησί βρισκόταν στο 90% της αντίστοιχης περιόδου του 2019, της χρονιάς που αποτελεί ορόσημο καθώς ήταν η τελευταία προ πανδημίας.