Ηλιούπολη: «Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα», λέει η δικηγόρος της 19χρονης που εξέδιδε αστυνομικός – Νέες αποκαλύψεις

Ηλιούπολη: «Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα», λέει η δικηγόρος της 19χρονης που εξέδιδε αστυνομικός – Νέες αποκαλύψεις

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν 10 κλεισμένες κοπέλες»

Σε νέες αποκαλύψεις για τη φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (14/07) η δικηγόρος της, Αντωνία Λεγάκη, κάνοντας λόγο για πολλά περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της 19χρονης αναφέρθηκε όχι μόνο σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε πολλά περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος βιασμών.

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Της έσπασε το κινητό για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν

Επίσης, υποστήριξε ότι ο αστυνομικός που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την 19χρονη είχε σπάσει το κινητό της για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι η μητέρα της 19χρονης δεν ήξερε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της στο πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός.

Αναφορικά με τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους» μέλη του. Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

«Καρφιά» για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα

Στη συνέχεια, η νομικός επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες, «η μία εκ των οποίων έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα», αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του.

«Δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα», πρόσθεσε.

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν 10 κλεισμένες κοπέλες», είπε η κ. Λεγάκη, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».

Τέλος, κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».

Παρακαλούμε περιμένετε ...