Δυτική Αττική: Κινηματογραφική καταδίωξη 12χρονου με πυροβολισμούς

Δυτική Αττική: Κινηματογραφική καταδίωξη 12χρονου με πυροβολισμούς

Παραβίασε STOP και ερυθρούς σηματοδότες με το αυτοκίνητο της μητέρας του

Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματισμό αστυνομικού σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη δυτική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 12χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του, δεν σταμάτησε σε αστυνομικό μπλόκο και στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, χτύπησε με το αυτοκίνητο έναν αστυνομικό και τον τραυμάτισε στα πόδια.

Όπως αναφέρει ο σταθμός, οι αστυνομικοί έβγαλαν τα όπλα τους και προσπάθησαν να πυροβολήσουν στα λάστιχα του οχήματος, ωστόσο δεν κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, με τον ανήλικο να φεύγει από το σημείο, παραβιάζοντας STOP και ερυθρούς σηματοδότες.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, για το επεισόδιο και έδωσαν τα στοιχεία που οχήματος που καταδίωκαν, ενώ άμεσα οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Μετά από αναζητήσεις, το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη ζήτησαν από τον οδηγό να εξέλθει από το όχημα. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε το θέαμα που αντίκρυσαν όταν άνοιξε η πόρτα και είδαν μπροστά τους ένα ανήλικο αγόρι.

Στη συνέχεια ερεύνησαν το αυτοκίνητο αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον ανήλικο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ανηλίκων.