Γλυκά Νερά: Τα συγκινητικά μηνύματα για τα γενέθλια της Καρολάιν – Θα έκλεινε τα 20

Γλυκά Νερά: Τα συγκινητικά μηνύματα για τα γενέθλια της Καρολάιν – Θα έκλεινε τα 20

Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση 

Συγκίνηση προκαλούν τα μηνύματα που κατέκλυσαν τα social media για τα γενέθλια της Καρολάιν. Η άτυχη κοπέλα που δολοφονήθηκε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, θα έκλεινε τα 20 χρόνια της στις 12 Ιουλίου.

Οι προσωπικοί λογαριασμοί της Καρολάιν έχουν κατακλυστεί από μηνύματα, όχι μόνο από τους φίλους της αλλά και από ανθρώπους που δεν την ήξεραν.

«Χρόνια αιώνια και αγγελικά αγαπημένη μας. Σήμερα θα γιόρταζες τα γενέθλια σου», «Χρόνια πολλά στον παράδεισο ψυχούλα μου» είναι μερικά από τα μηνύματα στα social media.

Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση 

Στο στόχαστρο των αστυνομικών έχουν μπει ο τραπεζικός λογαριασμός του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, οι τηλεφωνικές του επαφές και συνομιλίες αλλά και ο ακριβής χρόνος που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας. Σκοπός τους είναι να συλλέξουν πληροφορίες για το κίνητρο του δράστη αλλά και αν το έγκλημα ήταν προμελετημένο ή όχι.

Σε λίγα 24ωρα ο δικαστικός λειτουργός θα έχει στα χέρια του τις απαντήσεις που χρειάζεται.

«Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου, είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον κ. ανακριτή» σημείωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Η επικοινωνία του πιλότου με τον ιερέα που έριξε το βιτριόλι 

Στις 16 Ιουλίου  η υπόθεση των Γλυκών Νερών μπαίνει σε νέα τροχιά με νέο κύκλο καταθέσεων από μάρτυρες κλειδιά καθώς θα κληθεί για συμπληρωματική απολογία και ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος, ο οποίος δείχνει να έχει προσαρμοστεί μέσα στη φυλακή.

Σε πιο συχνή επικοινωνία ήταν με τον ιερέα που έριξε το καυστικό υγρό  στους ιεράρχες πριν μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών. Ο δικηγόρος του ιερέα πάντως, διέψευσε στο κεντρικό δελτίο του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, ότι τον εξομολόγησε.

«Αυτό που λέγεται για την εξομολόγηση, δεν είναι εξομολόγηση. Εκμυστήρευση κάποιων πραγμάτων, που εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω. Εξομολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι δεν φοράει τα άμφια, δεν έχει την Αγία Γραφή, που όλοι οι ιερείς έχουν για να μπορούν να εξομολογήσουν. Ούτε τον γνώριζε από πριν, ούτε έχει ιδιαίτερες σχέσεις» ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά δεν έχει δεχτεί μέχρι στιγμής άλλο επισκεπτήριο εκτός από τον δικηγόρο του.