Ευχάριστα μαντάτα για τον Φάνη Χριστοδούλου – Δεν έχει χτυπήσει ζωτικό όργανο

Ευχάριστα μαντάτα για τον Φάνη Χριστοδούλου – Δεν έχει χτυπήσει ζωτικό όργανο

Συνεχίζονται οι εξετάσεις για τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Με C-130 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα ο Φάνης Χριστοδούλου, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε σήμερα το πρωί με τη μηχανή του στην Πάρο. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο και τα μαντάτα είναι καλά από τις πρώτες εξετάσεις που έχει κάνει, καθώς δεν έχει χτυπήσει κάποιο ζωτικό όργανο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχικές εξετάσεις έχουν δείξει ότι έχει κάποιο τραύμα στα ζωτικά όργανά του, αλλά τα τεστ συνεχίζονται. Πάντως, έχει πρόβλημα πνευμονοθώρακα που αντιμετωπίστηκε με παροχέτευση θωρακικής κοιλότητας από τον γιατρό του ΕΚΑΒ, που βρισκόταν μαζί του στο στρατιωτικό αεροπλάνο που τον μετέφερε από το νησί στην πρωτεύουσα.

Οι πρώτες διαγνωστικές εξετάσεις έχουν δείξει ότι ο Φάνης Χριστοδούλου έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί χέρι, μικρότερης έκτασης κατάγματα στα πλευρά καθώς και αιματώματα στον κορμό και την περιοχή της πυέλου, όλα απόρροια της πτώσης από μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ίδιος.

Ο Χριστοδούλου, γνωστός με το προσωνύμιο «μπέμπης» ήταν μέλος της χρυσής γενιάς του ελληνικού μπάσκετ που κατέκτησε την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1987 και άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη καταξίωση της εθνικής ομάδας.